Boerderijcamping Sleutel Hoeve

26-04-2018

De komende dagen gaan wij camperren in Castricum richting minicamping "De Hooiberg" of toch niet ! ..  deze minicamping keek wat rommelig aan en nog geen 500 meter verderop ligt Boerderijcamping Sleutel-Hoeve tja het oog wil ook wat. 

Wij werden zeer hartelijk ontvangen en mochten zelf nog een plek uitzoeken. "deze camping wordt gerund door Pieter en zijn vrouw Huub". Even daarna een rondleiding en met trots werdt het nieuwe sanitaire gebouw getoond wat deze dag werd geopend. Deze sanitaire is compleet computer gestuurd en er is zelfs een mindervalide toilet en douche aanwezig, hoe mooi is dat. Zelfs het douchen en toilet papier is gratis.

Boerderijcamping Sleutel-Hoeve, ligt zo gesitueerd dat je heerlijk kunt genieten van de landelijke omgeving, gelegen aan een zeer rustige weg, en is een mooie uitvalbasis om te wandelen, fietsen of " Unwinden" aan het strand. De sfeer is grootstedelijk, maar om-armt ook het ritme van het platteland en respecteert het natuur.

Een wandeling door het Noord-Hollands Duinreservaat mag je zeker niet missen.

Voor liefhebbers in alle soorten en maten is er genoeg te ontdekken in Castricum, of je nu thuis kookt of uitgebreid gaat tafelen in een sterrenrestaurant het Ruiterhuys wat gerund wordt door de dochter van Henny Huisman.

Heerlijk wakker worden met blatende schapen en lammetjes, een haan die net zijn amandelen heeft laten knippen en een poging vroeg doet in de ochtend om de hoenders voor zich te winnen, papa en mama ganzen met hun kroost die kwispelend met hun veren de camper voorbij kwakkelen en de dauwdruppels op de ramen.

Ook dit weekend hebben wij het getroffen met het weer en zitten vooral buiten te genieten van de zon en zien de revue van de dag passeren. Mensen die voor het eerst gaan kamperen met hun caravan en een dag bezig zijn om de voortent op te zetten, kinderen die met Xenia gaan wandelen, genietend van twee oldtimer campers, de geur van vers gemaaid gras (opgevangen in een bak), vliegtuigen spotten en dan vraag ik me ineens af waarom wij thuis een vaatwasser hebben! want hoe gezellig is het toch om samen met de hand de afwas te doen. 

Merel mijn dochter die in Beverwijk woont is ook nog geweest. Zij heeft een druk schema (opleiding defensie - rode baret), samen hebben wij deze dag een bucket- list opgesteld wat wij samen nog willen gaan doen. Haar list is wel degelijk anders als die van mij, uit een vliegtuig springen met parachute. Kent u de film nog " The Bucket List" met Jack Nicholson, Morgan Freeman en Sean Hayes? Liever met beiden benen op de grond. Oké ik ga erin mee zolang zij ook mee gaat met dingen die ik leuk vindt " wordt nog vervolgt".

Van onze bucket- list nog even terug naar Boerderijcamping Sleutel-Hoeve.

Helaas staat deze camping nog niet in de campercontact app maar wij kunnen het een ieder aanbevelen om Boerderijcamping Sleutel-Hoeve een keer te gaan bezoeken. Carola heeft Pieter nog aanbevolen om de locatie die ze runnen aan te melden bij de NKC.

Pieter en Huub ... Chapeau

Wij komen zeker terug.

https://www.sleutelhoevecamping.nl