Camperplaats 't Skonste Plekske – Schijndel

05-02-2021

Op de valreep toch nog even weg, al is het niet ver van huis, toch even in een ander omgeving. Schijndel daar was, een dorp(je), een stipje op de kaart van Nederland en het klinkt wat overdreven maar voor mij nog steeds één van de mooiste plekje in Brabant. Niet dat stadse maar dat fijne gemoedelijkheid in het buiten gebied.
Camperplaats 't Skônste Plekske is niet alleen gemoedelijk maar daar vindt je ook de rust in een mooie omgeving met zeer nette sanitaire en waar men nu ook bezig zijn met het aanleggen om je grijswater te kunnen lozen. WIFI fanaten kunnen daar hun hart ophalen, de ondergrond is goed en van de camperplaats loop je zo met de hond een mooi wandelgebied in. [onderaan staat een filmpje opgenomen vanuit de camper met een dashboard Cam van de omgeving]. Deze camperplaats is gehele jaar geopend [campercontact- code: 77900].

De voormalige Pipowagens hebben plaatsgemaakt voor Geiten die in harmonie leven met de Ezels waarvan Sientje toch wel de favoriet is, scharrelen hier en daar wat kippen rond en vooral in het voorjaar, zomer maar ook in het naseizoen is het genieten. Hier en daar hangen er pindaslingers zo rijkelijk als guirlandes in de omgeving zodat de vogels hun bestelling kunnen komen ophalen. Vandaag had ik nog mooie lucht en daar hoort ook een mooie horizon bij. Ook dat wordt hier gratis geleverd, dankzij het feit waar je in deze streek nog heerlijk kunt wandelen en fietsen wordt het uitzicht niet belemmerd door het stadse. En wil je toch even het centrum, supermarkt of camping sport de wit bezoeken is dit op wandelafstand goed te doen.

Wat een contrast van het landschap van gister vergeleken met vandaag. Parel wit en Bo die voor het eerst sneeuw ervaart is door het dolle heen. Haar eerste stapje gisteravond naar buiten was aftastend maar eenmaal de smaak te pakken rent ze als een dolle door de sneeuw.

[onderstaande foto's zijn van andere jaargetijden - was vergeten om foto's te maken]