Eickenhorst - Sint Oedenrode

25-05-2018

25-05-2018

Kent u het nummer van Paul McCartney met zijn kikkers - We all Stand Together nog? Nou daar kom ik zometeen nog even op terug en over Majesteit.

Van 25 tot en met 27 mei stonden wij op natuurkampeerterrein Eickenhorst in Sint Oedenrode wat net buiten de bebouwde kom van het dorpje Boskant ligt en het mag gezegd worden, wat een mooie plaats en omgeving. De eigenaren Ans en Jan kamperen al jaren en weten echt wat de behoeftes zijn van kampeerders. Zij laten de natuur zoveel mogelijk met rust en de kampeerplekken zijn ruim en aangelegd rondom twee natuurvijvers, zelfs het chemisch toilet is een feestje.

We komen aangereden en worden hartelijk ontvangen, op het bord met krijt staat beschreven: "Welkom familie Voorvelt op plek naar keuze" nou zegt Marianne dat is niet tegen een dove gezegd "waarop ik antwoorden" schat ik ben slechthorend.

De camper staat op zijn plek en binnen 10 minuten zaten we heerlijk in het zonnetje te genieten van elkaar en de kwakende kikkers van Paul McCartney, hoe leuk is dat.

In een voormalig paardenstalletje hebben ze een gezellige "huiskamer" ingericht met allerlei informatie over de omgeving, spelletjes, boeken en tijdschriften. Hier is ook een afwaskeuken met 2 afwasplekken, een centrifuge en een koelkast met vriesvak, waarin je het eten en drinken kan bewaren en koelelementen kunt invriezen. Hiervan mag je gratis gebruik van maken. Een kruidentuintje is er ook aangelegd waar je heerlijke verse kruiden kunt afknippen.

Dit wordt absoluut een grinnik- weekend

Los van de dagelijkse hectiek genieten wij van deze prachtige omgeving en maken hier en daar een gezellig praatje met mede kampeerders over van alles en nog wat behalve het weer want we weten toch al dat het prachtig is. 

Je hebt ook een soort Majesteit mensen dat wanneer je goedendag zegt de hoogmoed is uitgegleden over een bananenschil die liever hun eigen clubje kiezen .. tja dat kan, maar ik laat dan de morele overwinning niet van me afnemen en loop dan vrolijk verder.

Wij hebben ook kikkers bij de vijver. 
Niet , één maar echt honderden leek het wel. Zoveel dat er één zich had opgesloten in onze oven en levend werd gebakken (nee hoor grapje).

Mijn zus samen met haar vriendin kwamen ook nog even spontaan langs op de fiets, 's avonds bij de camper een openhaard wat niet alleen romantisch is maar ook de muggen weghoudt.

We sluiten de avond weer af en gaan naar bed waar we wederom gezellig luisteren naar het nummer: "We all Stand Together".

Nog een fijne dag en blijft u vooral uzelf. Dat doen wij ook.