Ezelstal en Minicamping 't Skônste Plekske - Schijndel

23-06-2018

23-06-2018

Kent u Kees van Kooten en Wim de Bie nog? Begin 1976 hadden Van Kooten en De Bie een onbedoelde carnavalshit met het nummer Stoned als een garnaal? ... waarschijnlijk kom ik daar later nog wel op terug. 

Wij hebben een collega die 1 maal per jaar een opa en oma dag houden met de kleinkinderen waarmee ze altijd gaan kanovaren, behalve deze dag want ze gaan ook naar het Skônste Plekske.

Pipo (Andre) en Mammaloe (Annie) hadden daar een pipowagen gehuurd van zaterdag op zondag en de ezel Nononono werd deze dag nog ingehuurd voor de kinderen. Pipo samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur nemen wij de kinderen nu mee op waarschijnlijk hun leukste avontuur waarbij mij de weemoed in mijn schoenen zakt terug denkend aan mijn kindertijd.

De boodschappen in huis, een afgeladen koelkast om in de avond met z'n allen te gaan barbecuen en voor de kinderen was er marshmallows voor bij het kampvuur maar toch is er paniek ... is er wel voldoende te drinken! Wetend dat ze voor de zoveelste keer ook in de sportclub- kantines willen gaan droogleggen gaan ze ons dat niet flikken. Voor een bepaald publiek is dat geen punt maar voor de zogenaamde kakkers als wij wel, dus Annie en Marianne naar de supermarkt.

Kom dan toch maar terug op Stoned als een garnaal ... er zijn ook mensen die wiet gebruiken als een uitstekend medicijn voor vele kwalen. Ik had zoiets van, laat mij dat ook eens proberen dus zo gezegd zo gedaan. Man oh man ik kan je vertellen dat je hier vrolijk van wordt. Andre zei nog doe het rustig aan ... en voordat hij zijn woorden had uitgesproken ging bij mij het licht uit.

Welterusten allemaal tot ...