Ezelstal en Minicamping 't Skônste Plekske - Schijndel

21-06-2019

21-06-2019

Het leven hangt van clichés aan elkaar. Mensen zeggen altijd dat je zoveel mogelijk 'gewoon jezelf moet zijn'. Oprah roept het. Dr. Phil roept het. Nou, dan zal het wel zo zijn.

Blijkbaar is er dus een onderscheid tussen jezelf zijn en niet jezelf zijn. Sterker nog, van mensen die níét zichzelf zijn, trekken we de echtheid in twijfel. Die zijn niet authentiek. Alweer zo'n modewoord, kom er later even op terug.

Oké ... dit weekend stonden wij op Ezelstal en Minicamping 't Skônste Plekske - Schijndel. Sinds kort is deze minicamping aangesloten bij de NKC en dus ook te zien in de campercontact app wat zijn vruchten afwerpt want er stonden nogal wat campers. Monique en Arjan (eigenaren) zijn bezig om een veld te realiseren voor camperaars en uiteraard kan een camperaar ook op een ander veld gaan staan (onder de afbeeldingen een video impressie).

N 51.60451, E 5.43103
N 51°36'16", E 5°25'52"

Ook dit weekend hebben wij weer gezellige mensen mogen leren kennen zo ook een bijzondere man die gewoon zichzelf is en alleen leeft in zijn camper,  telt zijn zegeningen, is gezond en kan wel een jaar lang aan het zwerven zijn met de camper. Tja een camper kost nu eenmaal een vermogen om te gaan zwerven.
Eeuwenlang kende Nederland de zesdaagse werkweek. Met dank aan de kerk, want zondag was de dag des Heren. In de tweede helft van de vorige eeuw kwam daar de zaterdag bij; een overwinning van de vakbonden op de werkgevers en wij zijn er blij mee en zijn weer gereed voor het aankomend weekend.