Luxemburg, Maastricht, Sittard-Geleen

10-11-2017

10 november 2017
Uiteindelijk is het dan zo ver ... een tripje richting Luxemburg. In de ochtend nog eerst een ontbijtje met een kopje koffie en dan vertrekken we. Het weer in Nederland was nog te doen maar hoe dichter wij bij Luxemburg kwamen werd het weer minder maar dat mag voor ons de pret niet drukken.

Onze eerste landingsplaats is camperplaats Fuussekaul in Esch-sur-Sûre Heiderscheid. Een mooie camperplaats voor € 10,00 All In.

Eenmaal gesetteld zijn we op de fiets de omgeving gaan verkennen en trotseerde wij kou en regen.

11 november 2017
De volgende ochtend na een heerlijk ontbijt en een kopje koffie zijn we verder gaan rijden richting Erpeldange - Ingeldorf om wat boodschappen te halen en tanken:
(diesel prijs € 1,041).

Zo .... de boodschappen zijn binnen en nu op weg richting het plaatsje Beaufort.

Beaufort: een schitterende omgeving met prachtig natuur door de kleine bergpas en haar mooie palet van herfstkleuren. Wat hebben wij genoten.

We verlaten Beaufort en rijden richting Nederland maar eerst nog even aftanken.
Maastricht wordt onze tweede overnachting. Een camperplaats met 100 staanplaatsen waar je bij een betaalautomaat je plaats en stroom kunt regelen. 

  • Film van de camperplaats gemaakt met onze drone

12 november 2017
Langzaam maken wij aanstalten richting Brabant om naar huis te gaan. We verlaten de camperplaats en rijden richting Sittard en stoppen nog even voor een kopje koffie op camperstandplaats "De Nieuwe Hatteboer".

Nog even naar het toilet en dan gaan wij richting Maarheeze om te lunchen bij Restaurant - De Ark om ons fantastisch weekend af te sluiten.