Mierlo - 't Wolfsven

29-06-2018

29-06-2018

Mierlo - 't Wolsven was de laatste keer goed bevallen dus gaan we dit weekend er weer naar toe want ons neefje en nichtje en de dochter van Carola komen logeren, en de ouders komen mee barbecuen. Over de Camping ga ik niets vertellen gezien daar al over is geschreven op 08-06-2018.

Een paar dagen geleden vertelde iemand dat zijn buren de verjaardag van hondje lief hadden gevierd met een heus verjaardagspartijtje op een gehuurd hondenveld waar hij met zijn harige vriendjes kon rennen, waarschijnlijk hebben ze dag niet afgesloten zonder een bezoekje aan een snackbar.

Xenia onze witte boxer heeft vrijwel ieder weekend een feestje bij ons op een camperplaats of camping; en gaan we een keer naar een snackbar dan wordt er een extra frikandel besteld voor haar of bij warm weer een koud waterijsje.

Zodra de camper thuis arriveert stralen haar ogen en kwispelt dat staartje van alle kanten, uiteraard niet om die frikandel maar ze weet drommels goed dat we weer gaan vertrekken.

Met het mooie weer in het vooruitzicht de zwemkleding ook maar uit de kast getrokken.

Laatst stonden we naast een wipkip waar ik op de radio hoorde de historische woorden "de temperatuur ligt morgenmiddag tussen de 22 en de 29 graden. Oant moarn!"

Weet wel dat ik voor de zekerheid 1 spijkerbroek en een trui mee heb genomen.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich kunnen vermaken zonder een spelcomputer, telefoon of een tablet en het mag gezegd worden er werd gefietst, gewandeld, getennist, spelbord spelletjes maar vooral werd er ook gezwommen en voordat de avond valt zijn de kinderen moe en voldaan. Kent u Meneer de Uil nog die een ietwat langdradige is.

dag, lieve kijkbuiskinderen en nu oogjes dicht en snaveltjes toe.

Ow ja; voordat iemand besloot tijd op te delen in 24 taartpunten per dag, was er weinig aan de hand. Niemand die het gevoel had dat de tijd vloog. Maar sinds tijd een getal is, is alles plots anders. "Tijd is geld!" roept iedereen, maar daar is niets van waar. Geld kun je beheren. Je kunt het bewaren, uitgeven of investeren om op vakantie te gaan. Met tijd kun je niets. Iedereen krijgt 24 uur en aan het eind van de dag is de tijd op. Eerst is het er, en dan niet meer.

Maar let op het is een fuik. Hoe sneller je je klussen klaart, des te drukker je het krijgt. Kijk maar naar de wereld waarin je leeft. De wasmachine, fiets, auto, vaatwasser, stofzuiger, computer; allemaal bedacht om meer te kunnen doen in minder tijd.

Maar ondertussen hebben we het drukker dan ooit tevoren, daarom genieten wij van de konijntjes die over het gras huppen, een overvloed van verschillende vogels en hun gezang. Ook dit weekend hebben wij weer mogen genieten van diverse lunchgerechten en bieren van zowel de tap als op fles en de verzorgde barbecue door ons neefje.