Oud op Nieuw bij Ons Plekske in Cuijk

30-12-2017

30-12-2017
Onze eindbestemming ligt in Cuijk "Ons Plekske" waar we Oud op Nieuw gaan vieren en dat hebben wij geweten.

Wij arriveerden daar rond 14:30 uur waar we hartelijk ontvangen werden door de gastvrouw en we mochten zelf een plaats uitzoeken. Betalen doen we later wel zei ze gemoedelijk en als je wil dan kun je voor vanavond frietjes bestellen wat wij dan ook gedaan hebben.

S 'avonds hebben nog een borrel gedronken met mede camperaars en mogen genieten van live muziek met zang en op gitaar door een man uit België die tijdens Oud en Nieuw ook gaat zingen en spelen.

Nu moet je het ook maar treffen met de gasten die er zijn ... maar dit was in één woord geweldig.
De gastheer en gastvrouw staan open voor alles en iedereen en hebben alles goed op orde van toilet, douches, ruime camperplaatsen en de serre.

Oud op Nieuw
In de ochtend hebben we buiten staan te kletsen met een groep mensen en om 15:30 uur was er gratis oliebollen met een overheerlijke Glühwein. De gezelligheid onder elkaar was dan ook volop aanwezig.
Iedereen ging daarna terug naar de camper om wat te eten en rond de klok van 21:00 uur weer te verzamelen in de serre waar we wederom hebben mogen genieten van live muziek, drankje en werden verwend door de gastvrouw met diverse warme en koude hapjes.
00:00 uur Happy New Year en dan doorzakken tot de late uurtjes.

"De haan hebben wij niet meer horen kraaien"

Al met al een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten.