Mierlo - 't Wolfsven

08-06-2018

08-06-2018

Dit weekend reizen we af naar Mierlo camping 't Wolfsven. waar. Op de grens van de indrukwekkendste Strabrechtse heide ligt Bospark 't Wolfsven. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur. Vervelen is er hier met de vele faciliteiten niet bij. Spetteren in het overdekte zwembad en bij lekker weer in het natuurbad, een balletje slaan op de tennisbaan, vissen, (water)fietsen, alles is hier mogelijk!

Wij hadden geboekt op het Eksterveld maar dat was geen plek voor ons je stond tegenover een supermarkt, de ondergrond was modderig en er lag overal plassen water. Dus op naar de receptie met de vraag of wij konden om boeken. Dat was geen enkel probleem en verplaatste onze camper naar het Vlinderveld nummer 23.

Gesetteld en wel schakelen we over naar zen-modus. Pfff ... welke dag-, week- of maandblad je de laatste tijd ook openslaat, er staat altijd wel iets over goeroes of stressontladers in die zichzelf promoten voor arbeidsmotivatie. Nou dat geneuzel slaan wij al snel over. Je komt na een week werken helemaal tot rust als je een paar dagen van huis bent.

Het is zaterdag en de familie komt voor een gezellige barbecue om tegen het eind van de middag de kampioenschappen te vieren waarbij onze fantasie aan de slag ging of wij de Grand Slam toernooi gingen winnen. Zwemmen werd er ook gedaan maar alleen door echte helden die het koude water trotseerde terwijl het publiek enthousiast vanaf de waterkant toekeek.

Na alle intensieve inspanningen is het tijd om de inwendige mens te versterken.

Overigens er ruiken maar weinig dingen zo lekker als vlees wat op de barbecue ligt te sissen, tijdens een zomerse dag. En als je van grillen houdt, krijg je een speciale voldoening hoe het vlees tot perfectie gegrild wordt door de jongste man in ons gezelschap.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid