't Skônste Plekske - Schijndel en Jachthaven Biesbos - Drimmelen

21-08-2019

21-08-2019

" BOEIEN en 't ROER GAAT OM"

We rijden even naar huis omdat er wat vergeten was en rijden snel weer door naar 't Skônste Plekske in Schijndel waar we graag komen en alles zeer gemoedelijk gaat en waar de tijd even stil staat om tot rust te komen.

22 t/m 25-08-2019

Deze ochtend rijden we door naar Drimmelen en gaan staan op de camperplaats bij Jachthaven de Biesbos. Andre, Annie en Buster meren aan met hun boot op vrijdag en tijdens een wandeling met Xenia denk ik terug uit de tijd dat 'internet' iets speciaals was. Quality time, zogezegd. Toen je computer aanzwengelen nog een minuut of vijf duurde. Daarna het ratelen van je inbelmodem. Voor 'online zijn' betaalde je per minuut, in telefoontikken.

In die tijd had ik telefoonrekeningen van honderden guldens in de maand. Maar ja, er was ook zoveel te ontdekken op het wereldwijde web! Het was bijna alsof je uitging. Ik hing rond op bulletin boards en in nieuwsgroepen.

Daarna kwam het 'surfen'. Via de ene website kwam je op de andere terecht. Het leek wel een online kroegentocht. Er waren zelfs al schrijvers die een soort van online dagboek bijhielden. Ik las alles. Daarna kwamen de eerste blogs. Je kende iedereen en het was allemaal ontzettend vermakelijk. Tijd verspillen en je daar goed onder voelen, wat wil een mens nog meer?

In plaats van om de ganzendag met mijn mobiel in mijn handen te gaan zitten ben ik weer een tastbaar boek gaan lezen. Maar ook gaan vissen kriebelt wel weer van binnen dus we gaan vissen en Andre weet precies hoe je dat moet doen. Dus met de boot gewapend met twee hengels en aas varen we richting de Biesbos waar we op voorntjes gaan vissen. En ja hoor we hadden snel beet en kom er snel achter dat een hengel voortaan mee gaat in de camper.

Dit weekend was het wederom gezellig met gewone en bijzondere mensen.