Wessel - Noordrijn Westfalen

07-07-2019

07-07-2019

Deze dag afscheid genomen van Annie, André, Cynthia, Sandra en de vrolijke snuiter Buster en rijden door naar Duitsland waar we gaan staan MS- Grav -Insel. Man oh man wat een gigantische camping dit lijkt een dorp op zich, 500 plekken . Wij stonden op een veld voor kort verblijf geen beschutting, behoorlijk ver lopen naar faciliteiten zoals sanitaire, restaurants en supermarkt toch alles voor een redelijke prijs. Zo hadden wij aldaar Gyros in the Box gehaald voor € 12,00 wat veel was maar ook zalig was. 

Poepen

In Nederland en Suriname gebruikt men het woord poepen voor defecatie, oftewel het laten gaan van je ontlasting, nou geloof mij maar als je geen sanitaire hebt in je camper, caravan of in de tent en je staat aan de buitenste ring op de camping dan komt Martin Brozius van het kinderprogramma "Ren je Rot" om de hoek kijken.

Wij zouden hier maar 1 dag vertoeven echter Xenia heeft de eerste dag alleen maar geslapen en waarschijnlijk gedroomd over Buster die ze heeft ontmoet op 5 juli. Toch na het dames voetbal nog gewandeld met Xenia richting de Rijn wat wij hebben afgebroken i.v.m. haar ziekte. Unaniem hadden wij besloten om nog een dagje langer te blijven.

Ondanks dat het een heel grote camping betreft, hebben ze de zaken best goed onder controle. Leuke bakkerij, goed uitgeruste winkel, veel sanitaire voorzieningen. Prijs ook heel netjes. Voor een camping op doorreis heel acceptabel maar voor ons niet geschikt voor een lang verblijf.

N 51.66836, E 6.55607
N 51°40'06", E 6°33'22"